PBL Logistics business case

Craftsman Marine


Craftsman Marine is een dochteronderneming van Craftsman Automation, dat binnen haar specifieke vakgebied behoort tot de grootste industriƫle ondernemingen van India. Sinds 2009 brengt Craftsman Marine in Nederland een groeiend programma hoogwaardige technische componenten en systemen voor de pleziervaart en kleine beroepsvaart op de markt.

Scheepsinstrumenten en zeilboot Scheepsinstrumenten en zeilboot

“Als outhouse logistieke afdeling groeit PBL Logistics met ons mee”


Alles verzorgd

“Ons aanbod omvat onder meer scheepsmotoren, schroefassen, scheeps-, boeg- en hekschroeven, uitlaatsystemen, (afval)water- en brandstoftanks, instrumentatie en dekuitrusting. Bij het opstarten van onze organisatie in Nederland c.q. Europa moesten veel van deze producten worden uitgewisseld met de diverse productielocaties in India. PBL Logistics heeft ons hierbij voorzien van de juiste adviezen en de transporten perfect voor ons verzorgd. Daar hebben we in de opstartfase veel profijt van gehad.”Gestroomlijnd proces

“Maar ook nu we de opstartfase voorbij zijn, hebben we als snelgroeiende onderneming een sterke behoefte aan een gestroomlijnd logistiek proces. Binnen dit proces fungeert PBL Logistics voor ons als een outhouse afdeling die moeiteloos met ons meegroeit en met haar dienstverlening naadloos aansluit op onze groeiende logistieke behoefte. PBL Logistics heeft direct contact met de mensen van onze kantoren en productiebedrijven in India en neemt ons zo veel werk en zorgen uit handen. Import, export, voorraadbeheer, Europese distributie, douaneafhandeling, you name it: we hebben er geen omkijken naar.”

Rene van de Schaft
Operations Manager bij Craftsman Marine


Voor meer informatie bezoek de Craftsman Marine website: www.craftsmanmarine.com

Craftsman Marine logo
Logistics. And beyond.