Europese distributie

Voor vervoer via het Europese wegen- en spoornet werkt PBL Logistics nauw samen met een keur van betrouwbare, flexibele partijen voor wie internationaal weg- en railtransport geen geheimen kent. Binnen ons wijdvertakte netwerk vinden we dan ook altijd de juiste vervoerder voor uw zending.Vertrouw ons

U kunt aan ons het transport van zowel complete ladingen als – via groupagevervoer – zendingen van beperkte omvang toevertrouwen. We verzorgen transporten naar vrijwel elk land in Europa, hoe en wanneer u maar wilt. Vanzelfsprekend kunt u erop rekenen dat PBL Logistics uw zending behandelt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, ongeacht of het gaat om een eenmalige opdracht of een regelmatige zending. Doordat we uitstekend op de hoogte zijn van de meest recente Europese wet- en regelgeving ten aanzien van transport, verloopt uw transport soepel en zonder onnodige vertraging.
PBL Logistics vrachtwagenDe mogelijkheden

Voor de meest efficiënte vervoersoplossing bieden we u tevens een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van intermodaal transport en short sea shipping. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Logistics. And beyond.

Transport naar
vrijwel elk land
in Europa,
hoe en wanneer
u maar wilt.